Vdihni, izdihni ...

Spoznaj program Zadihaj in ob vodeni meditaciji usvoji eno najmočnejših tehnik za premagovanje stresa in tesnobe – dihanje.

»Sedi in meditiraj 20 minut. Če nimaš časa, potem meditiraj 1 uro.«
- Budistični pregovor

Mnogokrat sta že en globok vdih in izdih dovolj, da začutiš zasuk počutja na bolje. Kadar pa si za dihanje in meditacijo vzameš čas ter ju umestiš v svojo dnevno rutino, lahko spremembe v svojem počutju občutiš še hitreje. Ena najpogostejših tehnik za umiritev v stresnih situacijah z aktivacijo parasimpatičnega živčevja je meditacija z zavedanjem dihanja, ki se je lahko naučiš s programom Zadihaj.

Želiš poskusiti? Poišči si miren kotiček, kjer te nihče ne bo zmotil, ter se podaj na pot odkrivanja vseh pozitivnih učinkov dihanja in meditacije.

Zadihaj, maš to.

Ko potrebuješ odmor, sočutje ali umiritev, zadihaj in uporabi eno najbolj učinkovitih in preprostih orodij za lažje soočanje s stresom in tesnobo – svoje dihanje.

Zate smo pripravili vodene programe meditacije Zadihaj, s katerimi lahko narediš svoj prvi korak do sprostitve v trenutku, ko začutiš, da to potrebuješ, z vztrajnim ponavljanjem pa izboljšaš kakovost svojega življenja.

Vse, kar moraš storiti, je, da poiščeš miren kotiček, izklopiš dražljaje na svojih pametnih napravah ter izbereš program Zadihaj, ki ti v tem trenutku ustreza.

Tvoj sopotnik do umiritve bo vedno le klik stran

Maš to! s programom Zadihaj deluje tudi kot spletna aplikacija, ki si jo lahko naložiš na svoj pametni telefon ali računalnik. Na telefon jo naložiš s pritiskom na gumb Dodaj na domači zaslon, na računalnik pa v brskalniku z gumbom Namesti Maš to!

Pridruži se naši Instagram skupnosti

Preveri zadnje objave z Instagrama in se nam pridruži v skupnosti mladih,
ki jim je mar za svoje dobro počutje.

Sledi nam
 • Če doživljamo panične napade, jih navadno sprožijo izčrpanost 😴, hud stresni dogodek ali prekomerna uporaba nekaterih substanc (kofein, alkohol, druge droge).🍾 Kaj pa, ko se v krajšem časovnem obdobju brez specifičnega razloga zvrsti več paničnih napadov? Takrat govorimo o panični motnji.😣

  Prikaži več
 • Če so ti simptomi v objavi znani in si kdaj naenkrat občutil/-a več kot štiri hkrati, je zelo verjetno, da si doživel/-a panični napad.👀 Dobro poznavanje ozadja paničnih napadov in njihovih simptomov nam v stresnem trenutku lahko pomaga dojeti, da z nami ni nič narobe.😌

  Prikaži več
 • Se soočaš s paničnimi napadi? Imaš kdaj občutek, da iznenada izgubiš kontrolo nad telesom, se treseš in pospešeno dihaš?😨 Če ne veš, kako bi se v trenutku hudega nemira in izjemne tesnobe pomiril/-a, smo tukaj zate. Prvi korak je ponotranjenje zavedanja, da nisi v nevarnosti. Vse bo OK.🤗 Ker ljudje (preveč) razmišljamo, lahko naše telo sproži intenzivno fizično reakcijo kot odziv na situacije, ki se nam s psihološkega vidika zdijo ogrožajoče.🤦 V prihajajočih objavah ti bomo pomagali prepoznati panične napade in te opolnomočili z vsebinami, ki ti bodo pomagale pri soočanju s to stisko.🧐

  Prikaži več
 • [NAGRADNA IGRA🎁] Spomini na bogat in navdihujoč pogovor z Demienom in Jorgejem Bucayem so še zelo živi in v tem duhu smo se odločili podariti deset še čisto sveže prevedenih Bucayevih knjig. 🌼 Sodeluješ tako, da: ✅ v komentarju označiš prijatelja/-ico, ✅ možnost zmage pa si povečaš tako, da slediš našemu profilu. Deset nagrajencev razglasimo 9. junija 2023. 🍀 Pravila in pogoji: https://www.zav-sava.si/w/osvojite-bucayevo-novo-knjigo

  Prikaži več
Maš to instagram