Vdihni, izdihni ...

Spoznaj program Zadihaj in ob vodeni meditaciji usvoji eno najmočnejših tehnik za premagovanje stresa in tesnobe – dihanje.

»Sedi in meditiraj 20 minut. Če nimaš časa, potem meditiraj 1 uro.«
- Budistični pregovor

Mnogokrat sta že en globok vdih in izdih dovolj, da začutiš zasuk počutja na bolje. Kadar pa si za dihanje in meditacijo vzameš čas ter ju umestiš v svojo dnevno rutino, lahko spremembe v svojem počutju občutiš še hitreje. Ena najpogostejših tehnik za umiritev v stresnih situacijah z aktivacijo parasimpatičnega živčevja je meditacija z zavedanjem dihanja, ki se je lahko naučiš s programom Zadihaj.

Želiš poskusiti? Poišči si miren kotiček, kjer te nihče ne bo zmotil, ter se podaj na pot odkrivanja vseh pozitivnih učinkov dihanja in meditacije.

Zadihaj, maš to.

Ko potrebuješ odmor, sočutje ali umiritev, zadihaj in uporabi eno najbolj učinkovitih in preprostih orodij za lažje soočanje s stresom in tesnobo – svoje dihanje.

Zate smo pripravili vodene programe meditacije Zadihaj, s katerimi lahko narediš svoj prvi korak do sprostitve v trenutku, ko začutiš, da to potrebuješ, z vztrajnim ponavljanjem pa izboljšaš kakovost svojega življenja.

Vse, kar moraš storiti, je, da poiščeš miren kotiček, izklopiš dražljaje na svojih pametnih napravah ter izbereš program Zadihaj, ki ti v tem trenutku ustreza.

Tvoj sopotnik do umiritve bo vedno le klik stran

Maš to! s programom Zadihaj deluje tudi kot spletna aplikacija, ki si jo lahko naložiš na svoj pametni telefon ali računalnik. Na telefon jo naložiš s pritiskom na gumb Dodaj na domači zaslon, na računalnik pa v brskalniku z gumbom Namesti Maš to!

Pridruži se naši Instagram skupnosti

Preveri zadnje objave z Instagrama in se nam pridruži v skupnosti mladih,
ki jim je mar za svoje dobro počutje.

Sledi nam
 • Tema duševnega zdravja še vedno razdvaja svet profesionalnega športa. Medtem ko so eni mnenja, da je v zadnjih letih šport na tem področju že precej napredoval, so drugi mnenja, da športniki svoje stiske še vedno skrivajo. 🤷🏻 Podrsaj 👉🏻 in razkrij, kako nam je na vprašanje o duševnem zdravju športnikov odgovorila Mima Jaušovec. 🎾

  Prikaži več
 • Pomembno je, da znaš ločevati med anksioznostjo, tremo in stresom. 🧠 Se srečuješ s katerim izmed teh treh? 🤔

  Prikaži več
 • Tekmovanja in turnirji so stresni, saj na pripravo vpliva veliko dejavnikov. Za dobre rezultate je potrebna dobra mentalna priprava. 💪🏻 Te zanima na kaj prisegajo tenisačice? V objavi najdeš cilje mentalne priprave. 🙌

  Prikaži več
 • Vse do 17. septembra Ljubljana gosti WTA turnir.🎾 Na profilu Maš to nam bo profesionalna teniška igralka Tamara Zidanšek s svojo ekipo zaupala, kako ohranja psihofizično pripravo na najvišjem nivoju. 💆🏻‍♀️ Te zanima več? Podrsaj 👉🏻 in spremljaj naše prihajajoče objave.

  Prikaži več
Maš to instagram