Vdihni, izdihni ...

Spoznaj program Zadihaj in ob vodeni meditaciji usvoji eno najmočnejših tehnik za premagovanje stresa in tesnobe – dihanje.

»Sedi in meditiraj 20 minut. Če nimaš časa, potem meditiraj 1 uro.«
- Budistični pregovor

Mnogokrat sta že en globok vdih in izdih dovolj, da začutiš zasuk počutja na bolje. Kadar pa si za dihanje in meditacijo vzameš čas ter ju umestiš v svojo dnevno rutino, lahko spremembe v svojem počutju občutiš še hitreje. Ena najpogostejših tehnik za umiritev v stresnih situacijah z aktivacijo parasimpatičnega živčevja je meditacija z zavedanjem dihanja, ki se je lahko naučiš s programom Zadihaj.

Želiš poskusiti? Poišči si miren kotiček, kjer te nihče ne bo zmotil, ter se podaj na pot odkrivanja vseh pozitivnih učinkov dihanja in meditacije.

Zadihaj, maš to.

Ko rabiš odmor, ščepec poguma ali zgolj umiritev, Zadihaj in uporabi eno najbolj učinkovitih in preprostih orodij za lažje soočanje s stresom in tesnobo, svoje dihanje.

Zate smo pripravili vodeni program meditacije Zadihaj, s katerim lahko narediš svoj prvi korak do sprostitve v trenutku, ko začutiš, da to potrebuješ. Vse, kar moraš storiti je, da si vzameš čas zase, klikneš Zadihaj in za nekaj minut odklopiš internetno povezavo.

Ja, prav smo napisali. Odklopiš internetno povezavo. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Tvoj sopotnik do umiritve bo vedno le klik stran

Maš to! s programom Zadihaj deluje tudi kot spletna aplikacija, ki si jo lahko naložiš na svoj pametni telefon ali računalnik. Na telefon jo naložiš s pritiskom na gumb Dodaj na domači zaslon, na računalnik pa v brskalniku z gumbom Namesti Maš to!

Pridruži se naši Instagram skupnosti

Preveri zadnje objave z Instagrama in se nam pridruži v skupnosti mladih,
ki jim je mar za svoje dobro počutje.

Sledi nam
 • 💬Preberi naslednja vprašanja in poskušaj odgovoriti nanje. 👉 Se tvoji odgovori po večini začenjajo z "Ja"? Potem je morda dobro premisliti o tem, kako uporabljaš družbena omrežja in kako velik prostor zavzamejo v tvojem življenju. 📱 Če te zanima več o zasvojenosti z družbenimi omrežji, lahko dodatne informacije poiščeš pri društvu @indijanez in @logout.si 📄 💟Po pomoč pa se lahko obrneš tudi na mrežo psiholoških svetovalnic: 👉 @_nijz_ (svetovalnica@nijz.si) 👉 @drustvokameleon (pogovor@svetovalnicakameleon.si) 👉@ posvet (info@posvet.org)

  Prikaži več
 • Jaz pa že nisem zasvojen/-a! 💬 Res je! ✅ Velika večina ljudi ni zasvojena z družbenimi omrežji. 📱Zavedati pa se moramo, da ima njihova pretirana uporaba lahko negativne učinke na našo samopodobo, produktivnost in splošno počutje.💔 Ali poznaš znake pretirane rabe družbenih omrežij? Naj ti jih predstavimo v objavi. 👆👆👆 #mentalhealthcheck #skrbzadusevnozdravje #masto #dusevnozdravjemladih #dusevnozdravje #skrbzadusebnozdravje #mentalnozdravje #MašTo #družbenaomrežja

  Prikaži več
 • Nimaš 30 minut, ki bi jih posvetil/-a jogi ali vožnji s kolesom?🚴🏽‍♀️ Ne skrbi!🧡 Poskušaj na telesno dejavnost gledati kot na življenjski slog in ne kot opravilo, ki ga moraš odkljukati s seznama.👏🏼 Oglej si svojo dnevno rutino in razmisli o načinih, kako vključiti telesno dejavnost v svoj vsakdan.☀ #telesnaaktivnost #aktivnost #gibanje #mašto #telovadba #motivacija

  Prikaži več
 • Ne dovoli, da bi bil natrpan urnik izgovor za izogibanje aktivnostim. 🙌🏼 🚨Za uvajanje nove aktivnosti v posameznikovo življenje je ključnih prvih 20 dni.⌚ Po tem času, naj bi se tako telo kot naši možgani navadili na novo dejavnost. 🤸‍♀️ #mašto #gibanje #telovadba #vadba #opomnik #motivacija #motivation

  Prikaži več
Maš to instagram