Vdihni, izdihni ...

Spoznaj program Zadihaj in ob vodeni meditaciji usvoji eno najmočnejših tehnik za premagovanje stresa in tesnobe – dihanje.

»Sedi in meditiraj 20 minut. Če nimaš časa, potem meditiraj 1 uro.«
- Budistični pregovor

Mnogokrat sta že en globok vdih in izdih dovolj, da začutiš zasuk počutja na bolje. Kadar pa si za dihanje in meditacijo vzameš čas ter ju umestiš v svojo dnevno rutino, lahko spremembe v svojem počutju občutiš še hitreje. Ena najpogostejših tehnik za umiritev v stresnih situacijah z aktivacijo parasimpatičnega živčevja je meditacija z zavedanjem dihanja, ki se je lahko naučiš s programom Zadihaj.

Želiš poskusiti? Poišči si miren kotiček, kjer te nihče ne bo zmotil, ter se podaj na pot odkrivanja vseh pozitivnih učinkov dihanja in meditacije.

Zadihaj, maš to.

Ko potrebuješ odmor, sočutje ali umiritev, zadihaj in uporabi eno najbolj učinkovitih in preprostih orodij za lažje soočanje s stresom in tesnobo – svoje dihanje.

Zate smo pripravili vodene programe meditacije Zadihaj, s katerimi lahko narediš svoj prvi korak do sprostitve v trenutku, ko začutiš, da to potrebuješ, z vztrajnim ponavljanjem pa izboljšaš kakovost svojega življenja.

Vse, kar moraš storiti, je, da poiščeš miren kotiček, izklopiš dražljaje na svojih pametnih napravah ter izbereš program Zadihaj, ki ti v tem trenutku ustreza.

Tvoj sopotnik do umiritve bo vedno le klik stran

Maš to! s programom Zadihaj deluje tudi kot spletna aplikacija, ki si jo lahko naložiš na svoj pametni telefon ali računalnik. Na telefon jo naložiš s pritiskom na gumb Dodaj na domači zaslon, na računalnik pa v brskalniku z gumbom Namesti Maš to!

Pridruži se naši Instagram skupnosti

Preveri zadnje objave z Instagrama in se nam pridruži v skupnosti mladih,
ki jim je mar za svoje dobro počutje.

Sledi nam
 • Bi se želel/-a pridružiti pogovoru s karizmatičnim zdravnikom in pisateljem Davidom Zupančičem? ✨ Podarjamo 3x po 2 vstopnici! Z malo sreče se lahko v družbi še nekoga udeležiš dogodka v Cankarjevem domu. 👉🏼 Označi prijatelja ali prijateljico 👉🏼 Sledi profilu @_mas_to 👉🏼 Možnosti za zmago pa si lahko povečaš tako, da objavo deliš na svoj story. 😉 Vse pa vabimo, da se nam pridružite v Cankarjevem domu, v torek, 28. novembra, ob 19. uri. 🤗 P. S. Srečne prejemnike vstopnic bomo izžrebali v petek, 24. novembra.

  Prikaži več
 • Tale citat je napisal nam ljubi zdravnik, ki nas je pred kratkim razveselil z novo knjigo z naslovom: ZNANOST MIRNEGA ŽIVLJENJA Si jo že prebral_a? Bi si jo želel_a? Sledi našemu profilu in morda bo z malo sreče knjiga kmalu na tvoji knjižni polici. 📚

  Prikaži več
 • Kaj trenutno najbolj potrebuješ? ✨ Na našem profilu smo govorili že o mnogih temah. Ti je bila katera še posebej pomembna? Bi si želel_a, da katero dodamo? 🤞 🤫Naj ti ob tej priložnosti zaupamo, da se projekt Maš to širi na nove platforme, kjer bomo z veseljem in še bolj glasno obdelali teme, ki ti pridejo prav. Hmmm, se ti morda sanja, kaj pripravljamo? 💭 Zapiši v komentar.

  Prikaži več
 • Si tudi ti pogosto v iskanju miru? 😣 Žal miru ne moreš najti zunaj sebe. Lahko pa ga najdeš v sebi in si pri tem pomagaš z načini in praksami, ki tvoje življenje postavljajo v večje ravnovesje. 💛 V komentarju nam zaupaj, s čim je tebi uspelo najbolj spremeniti način življenja in katera praksa je v tvoj vsakdan povabila mir. 😍

  Prikaži več
Maš to instagram