Vdihni, izdihni, prisluhni ...

Spoznaj vodene meditacije in nov podkast Zadihaj, ki so lahko tvoj pomemben in dobrodošel sopotnik, ko hodiš skozi življenje in se srečuješ s pomembnimi eksistencialnimi vprašanji, življenjskimi prelomnicami ter najrazličnejšimi stiskami.

Mnogokrat so že en navdihujoč in opogumljajoč pogovor, ki mu prisluhnemo, ter globok vdih in izdih dovolj, da začutiš spremembo na bolje. Kadar pa si vzameš čas in to umestiš v svojo dnevno rutino, lahko spremembe v svojem življenju zaznaš še prej in so bolj trajne.

Želiš raziskati več? Ohrani svojo radovednost in nadaljuj z branjem.

Podkast Zadihaj

Prisluhni epizodam podkasta Zadihaj, v katerih na preprost in razumljiv način govorimo o družbeno zelo pomembnih temah, povezanih z duševnim zdravjem. Na zvočnih valovih iščemo življenjski navdih, ideje za rešitve stiske, težav in vire za trenutke, ko je težko.

Pogovarjamo se s strokovnjaki s področja duševnega zdravja in z navdihujočimi ljudmi, z močnimi osebnimi izkušnjami. Dobrodošel_a, da skupaj z nami na bolj oseben način raziskuješ in spoznavaš pomembne teme ter nas spremljaš, ko zarežemo globje v vsebine, o katerih ljudje le s težavo govorimo na glas.

PRISLUHNI

Zadihaj z meditacijo

Ko potrebuješ oddih, umiritev in več prijaznosti do sebe, zadihaj in uporabi eno najbolj učinkovitih in preprostih orodij za lažje soočanje z neprijetnimi čustvi in tesnobo – svoje dihanje.

Zate smo ustvarili vodene meditacije Zadihaj, s katerimi lahko narediš svoj prvi korak do sprostitve v trenutku, ko začutiš, da to potrebuješ, z vztrajnim ponavljanjem pa izboljšaš kakovost svojega življenja.

Vse, kar moraš storiti, je, da poiščeš miren kotiček, izklopiš dražljaje na svojih pametnih napravah ter izbereš program Zadihaj, ki ti v tem trenutku ustreza in ga potrebuješ.

Tvoj sopotnik do umiritve, dobrega spanca in sočutja do sebe je lahko vedno le klik stran. Na telefon si ga naložiš s pritiskom na gumb Dodaj na domači zaslon.

Pridruži se naši Instagram skupnosti

Preveri zadnje objave z Instagrama in se nam pridruži v skupnosti mladih,
ki jim je mar za svoje dobro počutje.

Sledi nam
 • 🎧RAZKRIVAMO gostjo 2. epizode podkasta Zadihaj. 😍 Želiš, da odgovori na tvoje vprašanje? 🤔 Zapiši ga v komentarju spodaj ali nam ga napiši v privat sporočilo. 👇💌

  Prikaži več
 • Objavljamo nov seznam knjig 📚, ki podrobno nagovarjajo aktualno temo partnerskih odnosov in razhodov. 🤓 Trenutno nimaš časa za branje? 👉🏻 Seznam shrani za kasneje. 🤍

  Prikaži več
 • Ta in podobno izkrivljena ter idealizirana pričakovanja se pogosto pojavljajo v odnosih, kjer imata partnerja nezdrav stil navezanosti. 👫🏻 Da bi se izognil_a krizi v odnosu zaradi neizpolnjenih potreb ali idealiziranih pričakovanj, je pomembno, da se o pričakovanjih pogovarjamo. 🤍 Spodaj delimo pričakovanja v odnosu, ki so razumna in zdrava. ✨ Zaupanje ✨ Zavezanost in zvestoba ✨ Naklonjenost ✨ Empatija ✨ Prijateljstvo ✨ Razumevanje in kompromisi ✨ Spoštovanje ✨ Kakovostno preživet čas v dvoje ✨ Zadovoljujoča povezanost v spolnosti Bi dodal_a še kaj? Deli z nami v komentarju. 👇🏻

  Prikaži več
 • Preizkusi se ❗ Delimo vajo, s katero lahko lažje prideš do razumnih in dosegljivih pričakovanj v odnosih. ✍🏻 👉🏻 Zapiši seznam pričakovanj v odnosu, ga nekajkrat preberi in nato oceni, katera pričakovanja so zate nepogrešljiva in katera so drugotnega pomena. Nato se o tem pogovorita s partnerjem. 💬 Shrani to objavo, da lahko vajo izvedeš kasneje. 💡

  Prikaži več