Zapisi

Zelo verjetno si le en klik stran od tega, da o temi, ki te zanima, izveš več. Pobrskaj med članki, ki so jih spisali strokovnjaki, spoznaj problem in poišči rešitve, ki jih lahko že danes vneseš v svoj vsakdan.

Tematika zapisov
Avtorji zapisov
Panični napadi
BRST psihologija

Panični napadi

Preberi več

Ni ustreznih člankov.

Pridruži se naši Instagram skupnosti

Sledi nam
 • ✨ PODARJAMO KNJIGO VIDE IGLIČAR ✨ Podarjamo 5 podpisanih izvodov knjige z naslovom "Vse je v redu". 📚 Se želiš podati na potovanje od spoznavanja tesnobe in premagovanja strahov do sprejemanja življenja in ustvarjanja zaupanja? 🤍 👉🏼 Označi prijatelja ali prijateljico 👉🏼 Sledi profilu @_mas_to 👉🏼 Možnosti za zmago pa si lahko povečaš tako, da objavo deliš na svoj story. 😉 Nagradna igra traja do vključno 26. 4. 2024. Po žrebu bomo 5 srečnih prejemnikov_ic označili v komentarju.

  Prikaži več
 • 🎧[ZADIHAJ#2] V drugi epizodi podkasta Zadihaj gostimo Vido Igličar, oblikovalko, ilustratorko in avtorico knjige Vse je v redu. Govorili smo o perfekcionizmu, paničnih napadih, minljivosti in še marsičem. 🤍 🎧 Prisluhni novi epizodi podkasta in Zadihaj. 🔗 Povezavo najdeš v opisu profila.

  Prikaži več
 • Težko umiriš misli pred spanjem? Nikakor ne moreš zaspati, pa čeprav čutiš močno utrujenost? 🥱💤 Čas je, da prilagodiš svoje večerne navade. 🛌🏻 👉🏻 Pred spanjem se izogibaj kofeinu in alkoholu. 👉🏻 Vsak dan se odpravi spat ob istem času. 👉🏻 Vsaj 1 uro pred spanjem omeji uporabo elektronskih naprav. 👉🏻 Zatemni luči. 👉🏻 Omeji moteče zunanje zvoke. 👉🏻 Pred spanjem se sprosti s pomočjo vodene meditacije Zadihaj pred spanjem. Povezava do meditacije te čaka v opisu profila. 🌙

  Prikaži več
 • Spoznaj človeški spalni cikel! 💤🌙 Nočni spanec je razdeljen na 2 obdobji (REM in NREM), ki ju sestavlja več različnih faz. Človeški spalni cikel traja približno 90 minut in se ponovi 4–5 krat na noč. 🤓 Podrsaj levo in jih spoznaj. 👈🏻

  Prikaži več